?

Log in

No account? Create an account
Räjähdys  
10:25pm 10/03/2008
 
 
mistress_mjb
Ei todellakaan pitäisi mennä baariin hoitojen tyttöystävien kanssa. Etenkään kun Brendanista on tullut aivan liian suuri pakkomielle minulle.
Pian täytyy yrittää palata vanhoihin tapoihin ja lutkailla sydämettömästi. Ikävöin niitä aikoja. Sisällä oleva jännitys, sillä koskaan ei tiennyt kenen kanssa päätyy illalla tekemään ties mitä. Eikä edes välittänyt. Kunhan tyyppi oli vaan kuuma / merkittävä.

Lauantaina yritin pysyä todella viileänä festareilla, joille Brendanin tyttöystävänkin oli pakko itsensä tunkea. Paras keino siihen on juoda viinaa niin paljon kuin mahdollista ja aloittaa loppumaton flirttaus salarakkaani parhaan ystävän, Mickin, kanssa.
Jossain vaiheessa vainoharhaisuus alkaa iskeä päälle, kun Brendanin tyttöystävä kyselee minulla: "No, kuinkas monta miestä sulla on viikossa? Mistä sä niitä bongaat?" ja niin edellen. Vastasin että noin viisi. Siis illassa.
Me olemme tavanneet noin kolme kertaa elämäni aikana, joten näille kysymyksille on vain kaksi luonnollista selitystä:
a. se pitää mua ihan lutkana (mikä on outoa, koska me ei tosiaankaan tunneta toisiamme - saati sitten että menisin kunnolla horostelemaan Brendanin nenän edessä)
b. se epäilee mua jostain (jätinkö sittenkin jotain heidän asunnolleen? tai se on tajunnut kämppäkaverini möläyttämän "hahaa, näinkin sut viimeks sinä aamuna puolialastoman meillä!" jos näin on, mun olisi kai syytä pelätä. tuollainen hiljaisuus voi tarkoittaa vain sitä että vastustajassani on joitain psykopaattisia piirteitä. ehkä se suunnittelee parasta aikaa murhaamistani. voi ei. minun täytyy olla ovelampi.)
Pariskunnan lähtiessä tuosta baarista kotiin (yhyy!), lähdin kantakapakkaani nuolemaan Mickin silmämunaa ja juomaan aamuyhdeksään asti.

Pakkomielteet on pahasta. Missä on vanha minä? Se joka ei välittänyt kenestäkään salarakkaasta ylipaljon (tai tietenkin välittää, mutta ei romanttisella tasolla). Missä on se minä jolla tosiaan oli hyvinä päivinä 5 sulhokokelasta / ilta?
Voih, tätä tuskaa! Miten löydän itseni uudestaan?
On vain yksi vaihtoehto.
Vetää sellaiset kännit, että siitä ei hyvä seuraa.
 
    Post - - Link
  
 
 
Navigation  
  Previous Entry
Next Entry
 
September 2008  
 
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 


  Powered by
LiveJournal.com