?

Log in

No account? Create an account
Salarakkaan kotiinpaluu  
01:46pm 13/04/2008
 
 
mistress_mjb
1.No niin. Eiköhän olisi aika vaihtaa taas maata. Viikonloput käy entistä rankemmiksi...
Noh, kantakapakassani oli Girls Just Wanna Have Fun-bileet. Kolme kuumaa tyttöä dj:nä.
Minähän tykkään dj:stä, joten oli pakko saada uusi listalle. Meet Danka. Ehkä kuumin tyttö, jonka olen ikinä nähnyt.
Näyttää ihan IAMX:n laulajalta tai myös paljon L-Koodin Shanelta. Siis, kuuma. Juteltiin koko ilta. Olisin voinut hyökätä hänen kimppuunsa, mutta yritin vähän hillitä itseäni. Hän kuitenkin pyysi numeroani ja parasta on, että hänestä on juuri tullut parhaan ystäväni kämppis. Hurraa!

2.
Eihän se tietenkään riittänyt. Meet Penismalli. En tiedä missä hänet näin, mutta siinä vaiheessa kun joku kutitteli ja yritti repiä mekkoa päältäni, tajusin että PM:hän se siinä. Niin tyypillistä. Emme koskaan pysty kovin paljon juttelemaan keskenämme humalatilan takia, joten on pakko käyttää body languagea. Vasta äskettäisen muistikuvan ansiosta muistin, että taisinpa myös pussailla PM:ää. Parasta kuitenkin on, että yritin kysyä miksi hänen nimensä on Penismalli. Hän käski minun  ottaa asiasta selvää hänen budoaarissaan.

3.
Tässä ollaan vasta puolivälissä listaa. Meet Sokean silmän uusi kaveribaarimikko. Joka ei olekaan niin kaveri kuin luulin. Hän hyökkäsi kimppuuni ja kertoi kuinka paljon hän arvostaa sitä, että panin jotain randomia kantikseni takahuoneessa - ja vielä silleen että koko baari tiesi siitä. Sitten baarin omistaja kännipäissään alkoi väittämään että tämä Sokean silmän uusi kaveribaarimikko on ihastunut muhun. Hih! Jätin pojan punastelemaan tiskin taaksa ja lähdin kohta uutta seikkailua.

4.
Meet New Yorkilainen. Mike 2. Se jota panin kantiksen takahuoneessa. Hän oli kuullut kaveriltaan, että olin palannut maisemiin, joten tietysti oli pakko tulla tsekkaamaan. Valitettavasti hän ei oikein pysynyt perässäni, koska oli vähän vauhti päällä. Hän tosin ehdotti, että vierailisin hänen luonaan pikaisesti.

5.
Meet Hullu Hollantilainen. Jotkut exät ei osaa olla exiä.

6.
Meet Kuuman industrialin paras kaveri. Mike 1. Vaikka tein mitä (esim. kaikkea edellä mainittua), hän ei vittuuntunut minuun, vaan jatkoi kärsivällisesti pokaamistaan. KIPK on ihana, mutta tosiaan KIPK. Jotain rajaa. Missä on mun moraali? Loppuvaiheesta en pystynyt puhumaan tunteihin (kiitos, vodka!), mutta hän silti kärsivällisesti puhusteli minulle. Illan päätteeksi (tai aamun) hän kantoi minut taksiin ja tilanne oli suorastaan niin ällöromanttinen, että vihaan tällä hetkellä itseäni ja alkoholi ja niiden yhdistelmää hyvin paljon. Toivon mukaan hän ei kerro Kuumalle industrialille kaikesta, mitä olemme ehtineet puuhastella keskenämme. Tämä on suorastaan kuin Kumman Kaasta, Sami ja Jani tilanne. Ei tosin ensimmäinen.

7.
Taidan muuttaa taas luostariin.
 
    Post - Read 2 - - Link
 

(no subject)
 fruktbomb
 
07:34pm 14/04/2008 (UTC)
 
 
a
jeah! toivon kuulevani lisää tosta dankasta!
 
    Reply - Thread - span>Link
 
(no subject)
 mistress_mjb
 
08:56pm 14/04/2008 (UTC)
 
 
mistress_mjb
joo, niin ehdottomasti minäkin!
pistetään työn alle (:
 
    Reply - Parent - span>Thread - span>Link
 


 
 
 
Navigation  
  Previous Entry
Next Entry
 
September 2008  
 
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 


  Powered by
LiveJournal.com