?

Log in

No account? Create an account
Salarakas + gaydar  
01:23pm 21/04/2008
 
 
mistress_mjb
Salarakkaan koko viime viikko meni matalalla profiililla. Tai se oli ainakin tarkoitus (meni se silti ihan hyvin).
Päätin, etten ota yhteyttä ainoaankaan fanikerhoni jäseneen. Joskus munkin täytyy pitää vapaata! On liian rasittavaa yrittää miellyttää kaikkia, puhelinlasku nousee kattoon ja mekoltaan joutuu pyyhkimään aina kaikkien kuolaa. Yyh.

Keskiviikkona itsensä hillitseminen oli tosin hankalaa, sillä menin Nahkahousuisen miehen luennolle.
Tunnustettakoon, kävin huomattaman kuumana, mutta niin kävi Nahkahousuinen mieskin.
Muutamat piilotetut vihjailut saivat luokkalaiseni pyörittelemään silmiään ("Mä haluan nähdä sitä Mustaa joka puolella. Mustaa, mustaa, mustaa - sitä ei voi olla koskaan liikaa! Öh, mun ei olisi ehkä pitänyt sanoa tuota." - HUOM! Kaikki kutsuvat minua nimellä Mary Black.) . Kohta joku varmaan valittaa koulun johdolle. Haha.

Torstaina harjoitin ainoastaan sylitanssia ja harrastan-kohta-seksiä-tanssilattialla-tanssia, A:n ja B:n kanssa. Tyypillistä. Tietysti ylläpidin läheisiä välejä Kantiksen Omistajaan ja Kantiksen Uuteen Kuumaan Kaveribaarimikkoon.

Perjantaina aloin jo olla niin kyllästynyt heikkoon tahtooni, että lähdin ulos vain tyttöjen kanssa.
Mutta kukaan ei kertonut minulle, että se kuuma tyttö josta tilitin viime entryssä (eli se D) oli liittymässä seuraamme! Ah. Ja nyt, koska suurin osa fanikerhostani opiskelee suomea takiani, täytyy antaa myös tuolle tytölle joku toinen kutsumanimi. Joku mistä ei tajua. Kuuma Lesbo Dj.

No niin, olen todellakin huomattavan sydämistynyt tähän Kuumaan Lesbo Dj:hin. Valitettavasti minut tunnetaan yleisesti miestennielijänä, joten olen tässä pohtinut että mihin suuntaan gaydar värähtää minun kohdallani?
Salarakkaan on pakko palata koulunpenkille. Mulla ei ole mitään käsitystä siitä, miten tyttöjen isketään. Tai siis, se on yleensä vain aina tapahtunut, tekemättä mitään sen kummempaa aloitetta tai käyttämättä jotain lukuisista pokaus-tekniikoistani. Sitä paitsi, miehet eivät voi vastustaa Romance-parfyymiani. Siis, tästä päivästä lähtien haluan, että gaydar alkaa pirisemään lujaa minun kohdallani. Ehdotuksia?
Anyway, koko iltamme Kuuman Lesbo Dj:n kanssa meni tanssiessa ja katseita vaihtaessa - ei siis mitään kummempaa. Loppujen lopuksi hän kyllä pyysi minut jatkoille (!!!), mutta se oli taas siinä vaiheessa aamua että ystävättäreni oli jo kantamassa minua kotiin humalatilani takia.

:´(
 
    Post - Read 2 - - Link
 

(no subject)
 musicalweirdo
 
08:59pm 21/04/2008 (UTC)
 
 
Netta
Voikun joku antaisi minullekkin vinkkejä miten naisia isketään! En kyllä osaa juuri iskeä miehiäkään. Mutta lieki sillä väliä kun taas kovasti alkanut naisetkin kiinnostaa.. jos kokeilisi jotain aivan uutta :)
 
    Reply - Thread - span>Link
 
(no subject)
 mistress_mjb
 
09:17am 25/04/2008 (UTC)
 
 
mistress_mjb
:)
mä yritän saada selville tämän viikonlopun aikana, olenko yhtään lesbomman oloinen (huomattavien muutosten jälkeen!) ja näin siis se kuuma lesbo dj voisi vaan hyökätä kimppuuni. jos tämä ei toimi, niin ehkä vain... hyökkään :D

onnea myös sulle!
 
    Reply - Parent - span>Thread - span>Link
 


 
 
 
Navigation  
  Previous Entry
Next Entry
 
September 2008  
 
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 


  Powered by
LiveJournal.com