?

Log in

No account? Create an account
Sami ja Jani  
10:29pm 27/05/2008
 
 
mistress_mjb
Ketkä kaikki on katsonut Kumman Kaata?
Nimittäin, tällä hetkellä mulla on SAMI ja JANI tilanne. Kuuma Industrial ja Kuuman Industrialin Paras Kaveri.
Asuin koko viikonlopun Kuuman Industrialin Parhaalla Kaverilla. Olemme siis tähän mennessä vaan flirttailleet 24/7, mutta perjantaina erinäisten kiihottavien aineiden vaikutuksen alaisena päädyimme heille. Ei se tietenkään jäänyt siihen. En poistunut hänen luotaan ennen sunnuntai-iltaa (paitsi kauppaan ostamaan viinaa, diilerille, ja baariin). Mainittakoon vielä lauantai-öiset orgiat baarissa, uuh aah!
En usko, että hän kuvittelee että me deittaillaan, tuskin.
Ei hän ole tyhmä ja oikeastaan hän saattaa tuntea toimintani paremmin kuin kukaan muu salarakkaistani.
Joka tapauksessa, hän on lähetellyt minulle tänään paljon viestejä, joka on harvinaista hänenkaltaiselta tapaukselta.

Hän ei ole kuitenkaan ainoa, sillä myös Kuuma Industrial on lähetellyt tänään treffiehdotuksia. Kauhuissani kalenteriani vilkaistessa huomasin, että olen humalapäissäni lupautunut molempien kanssa ulos perjantai-iltana. Ei vittu!
Eikö voisi mennä molempien kanssa vaikka yhtä aikaa? Mitähän nyt teen? Kumman kanssa oisin? Ja ne kuitenkin JUORUAA joku kaunis päivä! Täytyy turvautua viimeiseen oljen korteen: kiellän kaikki. Kiellän että edes tunnen heidät.

Sillä välin kun nämä molemmat herrat käyvät kunniallisesti viikolla töissä, minä istun kantakapakassani ja kopeloin mm. Uuden Kaveribaarimikon, Sen Omistajan ja Pianistin kanssa. Uusi Kaveribaarimikko on kylläkin parisuhteessa, mutta heti kun hänen ruipelo tyttöystävänsä poistui baarista, hän hyökkäsi pussailemaan minua. Hihi.

Pari päivää aikaa miettiä mitä teen Samin ja Janin kanssa. APUA!


P.S. Surullinen uutinen. Salarakaslistani tärkein ja vaikutusvaltaisin henkilö on poistunut kuvioista. Penismalli. Muutti takaisin Kanadiaan. Olen järkyttynyt, surullinen. Se saattaa myös selittää viimeaikaisen toimintani (eli tavoitteena hankkia uusi hoito joka illalle, mutta viikonloppuisin luku on kasvanut noin 5 + 1 pääasialliseen hoitoon per päivä). R.I.P, rakkaani. Tule joskus takaisin.
 
    Post - Read 4 - - Link
 

(no subject)
 satine901
 
10:52pm 27/05/2008 (UTC)
 
 
Sincerely profound nonsense: ola do
Sami ja Jani on paha tilanne. :D Siirrä yhdet treffit toiseen iltaan? (Mäkin olen jo alkanut kerätä älä-vastaa-osastoa kännykkään. Kyllä se tästä kehittyy.)

Toivottavasti Penismalli tekee vielä comebackin. :)
picword: ola do
 
    Reply - Thread - span>Link
 
(no subject)
 mistress_mjb
 
09:12am 28/05/2008 (UTC)
 
 
mistress_mjb
:D
Mä en oikein voi siirtää, kun olen maininnut molemmille myös bileistä perjantai-iltana (jonne molemmat ovat ilmeisesti tulossa). Kuuma Industrial ei kyllä voi olla kanssani avoimesti tyttöystävänsä takia, mutta mitä jos hänen Paras Kaverinsa yrittääkin olla eli voi eiiiii! Täytyy luottaa siihen, että jompi kumpi niistä löytää jotain muuta tekemistä.

Älä vastaa-osasto on mitä kätevin. Mulla on valitettavasti niin hölmö puhelin, etten voi laittaa osastolle omaa soittoääntä (eli äänettömän). Eräs psykopaatti nimittäin soitteli ja piti mut valveilla koko yön..
 
    Reply - Parent - span>Thread - span>Link
 
(no subject)
 melancholydisco
 
11:06am 28/05/2008 (UTC)
 
 
riina: jarvis
mä en tajuu, miten sä pysyt itsekään mitenkään kärryillä kaikista salarakkaista, niiden kavereista ja kaikista muista :D
picword: jarvis
 
    Reply - Thread - span>Link
 
(no subject)
 mistress_mjb
 
11:11am 28/05/2008 (UTC)
 
 
mistress_mjb
niin no, nyt alkaa jo sekoamaan, kun olen sopinut treffitkin samalle päivälle.
pitäisi ehkä karsia koko listaa.. mutta ne on silti kaikki tyyliin kavereita/tuttuja keskenään!
 
    Reply - Parent - span>Thread - span>Link
 


 
 
 
Navigation  
  Previous Entry
Next Entry
 
September 2008  
 
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 


  Powered by
LiveJournal.com